Reglement

INSCHRIJVING

Inschrijven voor de lessen is enkel online mogelijk via https://leden.dansstudiocrescendo.be. Contoleer ook altijd even jullie spam want vaak komen de registratiemails in het spamvak terecht. Bij problemen hiermee mag u zich richten tot Elfi via info@dansstudiocrescendo.be of via 0472/240439. Ze zal je dan verderhelpen bij het inschrijven! 

Inschrijvingen lopen per schooljaar (met uitzondering van de tienbeurtenkaart voor volwassenen). Je plaats blijft 14 dagen na inschrijving gereserveerd, waarbinnen de betaling dient uitgevoerd te worden. Indien we de betaling niet binnen deze periode hebben ontvangen wordt deze plaats terug vrijgegeven. 

Je kan je ook inschrijven voor een proefles (geldig voor 1 gratis deelname aan de betreffende les). Je plaats in deze les blijft dan gedurende 2 weken gereserveerd, waarbinnen de inschrijving voor een proefles omgezet dient te worden naar een definitieve inschrijving. Hierna ontvangt u dan ook de kostennota!

Wijzigingen in de gegevens van de cursist dienen zo spoedig mogelijk te worden doorgegeven. 

 

BETALING

De betaling van het lesgeld dient binnen de 14 dagen na inschrijving te gebeuren. Indien de betaling niet binnen de 14 dagen is voldaan zal de inschrijving geannuleerd worden.

Betaling in 2 delen is mogelijk op vraag, gericht aan info@dansstudiocrescendo.be.

Terugbetaling van (een gedeelte van) het lesgeld is enkel mogelijk na het voorleggen van een medisch attest van minimaal 6 aansluitende weken. Kortere afwezigheden kunnen helaas niet worden terugbetaald. 

 

 

UURROOSTER

We proberen steeds alle lessen die we voorzien hebben in ons rooster te laten doorgaan, maar we hanteren wel een minimum aantal inschrijvingen van 6 cursisten. Bij minder dan 6 inschrijvingen behouden we het recht om de les te annuleren. Het lesgeld wordt dan terugbetaald, of u kan een andere les in de plaats volgen. 

Indien omwille van overmacht (zoals bij corona) onze wekelijkse lessen niet live kunnen plaatsvinden zullen we meteen overstappen naar buitenlessen of een online lesrooster zoals we dat ook in 2020-2021 hebben toegepast. Aanvullend voorzien we ook steeds opdrachten, quizzen, danswedstrijden,… om ook de sociale band met onze leden te behouden. 

 

VAKANTIES

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. In het boekje dat we in het begin van het schooljaar verdelen staan steeds de schoolvakanties vermeld, en deze kan je ook terugvinden op onze website. 

 

KLEDINGVOORSCHRIFTEN

Nieuw vanaf schooljaar 2020-2021 is dat je zelf online je danskleding kan bestellen. 

BESTEL HIER JE BALLET/ACRODANCE UNIFORM

BESTEL HIER JE KLEDING

 

DANSLESSEN

De groepsindeling – naar leeftijd en niveau – wordt bepaald door de docenten van Dansstudio Crescendo.
Dans is heel leuk, maar vraagt ook om discipline. Als je een les verzuimt, mis je een stuk techniek, routine en repetitie. Probeer daarom alle lessen aanwezig te zijn. Kan je een keer echt niet komen, dan vinden de docenten het fijn als je dit op voorhand laat weten. In de loop van oktober maken we whatsapp groepjes aan en op die manier kan je je dan afmelden. Het inhalen van lessen is in sommige gevallen mogelijk, overleg dit a.u.b. eerst even met de docent(e). 

 

INHAALLESSEN

Er gaan geen lessen door tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Verder plannen we steeds 1 extra les in zodat een eerste afwezigheid van een docent niet moet worden ingehaald. Vanaf een 2e afwezigheid zal de les worden vervangen of worden ingehaald.

 

VOORSTELLINGEN

Elk jaar organiseren we dansvoorstellingen. Gezien hier veel energie, tijd en geld in kruipt, vragen we de ouders/dansers in januari om al dan niet in te schrijven voor deelname aan de voorstelling. De inschrijving kost €15, maar is inclusief foto’s en video opname van de dansvoorstelling. 

Het komende schooljaar hebben we maar liefst 2 voorstellingen en 1 toonmoment op de planning staan!
– zo 3 en zo 10 maart 2024: voorstelling -12 jaar ballet/modern/acrodance/urban/circus
– zo 21, vr 26 en zo 28 april 2024: voorstelling +12 jaar ballet/modern/acrodance/urban
– 2/6/2024: toonmoment peuters en kleuters (CC Cultuurpunt Gruitrode) 

 

AANSPRAKELIJKHEID

Dansstudio Crescendo is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen in en rondom het pand en tijdens activiteiten buiten de studio.
Onze dansers zijn na betaling van het lidgeld wel verzekerd voor lichamelijk letsel dat zich voordoet tijdens de danslessen.